Apple heeft de vijfde bèta versie van iOS 6.1 vrijgegeven aan iOS-ontwikkelaars. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de ontwikkelaars diep in de codes van iOS 6.1 bèta 5 gaan zoeken naar nieuwe aanwijzingen. iOS hacker en ontwikkelaar iNeal heeft iets heel interessants aangetroffen.

iPhone 5S - iPhonemania

Op Twitter heeft hij laten weten dat hij in iOS 6.1 bèta 5 bewijs heeft gevonden dat er een iOS-apparaat op komst is met 128GB aan opslagruimte. Laatste tijd horen we heel veel geruchten over de iPhone 5S, het is dan ook  mogelijk dat de iPhone 5S ook in een 128GB model verkrijgbaar zal zijn.

In de eerdere bèta versies van iOS 6.1 waren er geen verwijzingen naar een iOS-apparaat met 128GB aan opslag. iOS 6.1 bèta 5 heeft hier verandering in gebracht. We denken ook dat iOS 6.1 bèta 5 de laatste bèta versie is. Het zal ook niet meer zolang gaan duren dat Apple de Golden Master versie gaat uitbrengen.