Gisteren kwam de Taiwanese Krant China Times met een interessante gerucht die we niet eerder hebben gehoord. Volgens de China Times komt Apple eind van het jaar met een nieuwe iPhone genaamd iPhone Math. De iPhone Math zou een compleet nieuwe design gaan krijgen, en zou ook nog eens een nog groter scherm krijgen dan de iPhone 5.

iPhone Math

De schermformaat van de iPhone Math zou 4,8-inch zijn en zou een camera aan de achterkant hebben van 12-megapixel. Het blijven natuurlijk allemaal geruchten, het is momenteel niet bekend of Apple straks daadwerkelijk de zogenaamde iPhone Math gaat uitbrengen.

Om je een idee te geven hoe de iPhone Math eruit zou kunnen zien heeft de Russische website AppleDigger een concept video gemaakt. In de onderstaande video kunnen we ons alvast een beetje opwarmen voor de iPhone Math met 4,8-inch scherm.

  • Max

    Grappig die Samsung Galaxy III reclame op deze website!

  • Raul

    De formaat van de SIII is te groot. Heb een iPhone 5 en de 4″ scherm bevalt mij zeer goed.

    Tegenwoordig gaan de smartphone formaten richting een tablet formaat. Moet wel een verschil zijn.

    In het verleden met Nokia maakte ze steeds kleinere telefoons, nu worden ze juist weer groter :S