In de afgelopen weken hebben we bijna dagelijks geruchten langs zien komen over een mogelijke iPhone 5S en een goedkopere iPhone. De Taiwanese Krant China Times maakt het nu nog gekker. Volgens China Times komt Apple dit jaar niet alleen met een iPhone 5S, maar ook met een iPhone Math.

iPhone Math

De iPhone Math zou een compleet nieuwe design gaan krijgen. Dit zou de iPhone Math te danken hebben aan de 4,8-inch scherm, ja je leest het goed! Maar liefst 4,8-inch en een 8-megapixel camera. Hierdoor wordt de iPhone Math even groot als de Galaxy S3 van concurrent Samsung. Er gaan zelfs geruchten rond dat de Samsung Galaxy SIV een 5-inch display krijgt.

China Times maakt het nog gekker. Apple zou zelfs nog een nieuwe iPhone gaan uitbrengen voor de kerstdagen, deze nieuwe iPhone zou een 12-megapixel camera krijgen. Dat Apple dit jaar nog met een iPhone 5S komt is vanzelfsprekend. We gaan ervan uit dat Apple de huidige iPhone 5 een upgrade geeft, net zoals we bij de iPhone 3G(S) en de iPhone 4(S) hebben gezien.

Maar het gerucht over een iPhone Math met 4,8-inch scherm klinkt toch erg ongeloofwaardig.

  • MuOgKa

    Zo ja dan kunnen we de rechtzaken tegen Samsung weer verwachten.