In het verleden hebben we veel over een Apple televisie gehoord en gelezen, echter hebben we niks ervan gezien. Het is nu ook weer een tijdje geleden dat er iets nieuws over de Apple HDTV wordt gezegd. Gene Munster analist van Piper Jaffray’s brengt hier verandering in.

Apple HDTV

Bloomberg heeft recent een interview gehouden met Gene Munster. Tijdens de interview heeft Munster een aantal zeer interessante details aan het licht gebracht. Zo zou Munster van bronnen vernomen hebben dat Apple momenteel hard aan het werk is met het ontwikkelen van een speciale afstandbediening. Deze afstandbediening zou voor de Apple HDTV bedoelt zijn.

Gene Munster verwacht zelfs dat Apple de HDTV nog dit jaar uit gaat brengen, wanneer dit precies zal gebeuren is nog maar de vraag.

via 9to5mac

  • Kim

    Apple is wel een beetje te laat met de smart tv. Denken jullie dat ze het verschil kunnen maken? Volgens mij niet echt.