Apple heeft zojuist de nieuwe iOS 6.1 uitgebracht voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 4G en de iPod touch 5G. De nieuwe iOS 6.1 brengt helaas niet veel nieuws met zich mee, maar zo is er vooral technische verbeteringen, bugs en tweaks voor ontwikkelaars doorgevoerd.

iOS 6.1

Volgens de update-omschrijving heeft Apple de volgende verbeteringen doorgevoerd in iOS 6.1:

  • LTE-ondersteuning voor meer aanbieders: een lijst is te vinden op apple.com/iphone/LTE/.
  • iTunes Match-abonnees kunnen nu afzonderlijke nummers downloaden uit iCloud
  • Nieuwe knop om de advertentie-id opnieuw in te stellen

Verder zijn de weergave van de mediatoesten op de lockscreen veranderd en zie je bij de Muziek app de duur van een liedje. Grote verbeteringen zitten er niet in, voor de meeste gebruikers is er geen haast om te updaten naar iOS 6.1

Je kan iOS 6.1 voor uw iPhone, iPad of iPod touch via onze Download iOS Firmware pagina downloaden.