Apple heeft vandaag een nieuwe software update uitgebracht voor de MacBook Pro en de MacBook Air. Een aantal gebruikers hadden vermeld dat ze last hadden van een niet werkende batterij. Nadat de batterij van de MacBook’s meer dan 1000 keer waren opgeladen zouden ze niet meer werken.

MacBook Software Update

Bij een aantal gebruikers ging de MacBook Pro en de MacBook Air uitvallen of bij enkele gevallen werkte het helemaal niet meer. Apple heeft om deze reden een nieuwe SMC Firmware update uitgebracht om de batterij probleem van de MacBook’s op te lossen.

Je kunt de nieuwe update via de Mac App Store downloaden.

  • Ernst Thiel

    Mijn MacBook Air maakt me gek. De goedkoopste tablet smartphone of welk ander apparaat ook koppelt via WiFi met het grootste gemak. Mijn Macabook laat me gewoon voor lul staan. Hij ziet ze soms wel, koppelt soms ook maar verbinden ho maar. Hij wil nog geeneens met mijn IPhone 4 koppelen. Zoveel geld uitgeven en dan dit. Om gek van te worden. Nee, dit was het laatste wat ik van Apple heb gekocht.

    • Terug brengen naar de Apple Store, waarschijnlijk geven ze je een nieuwe MacBook.