Het is natuurlijk algemeen bekend dat het tussen Apple en Samsung niet meer zo lekker loopt. Het zijn wel twee grote concurrenten van elkaar maar zoals we weten produceert Samsung wel hardware onderdelen voor de iPhone’s en iPad’s. Aan het laatste genoemde lijkt een einde aan te komen.

A6X-Processor

Er circuleren geruchten rondt dat Apple vanaf begin dit jaar een deel van de A6X-processoren productie onder gaat brengen bij TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Co). De A6X-processor vinden we terug in de iPad 4, die sinds oktober verkrijgbaar is.

Apple wil eerst een kleine deel van de productie bij TSMC verplaatsen om te kijken of het bedrijf wel aan de eisen en de productiesnelheid van Apple aan kan. Zodra het TSMC lukt om Apple tevreden te stellen met de kwaliteit en snelheid zouden ze verantwoordelijk kunnen worden voor de volledige A6X-processor productie.

Zal dit het begin van het einde betekenen tussen de samenwerking van Apple en Samsung?

via 9to5mac