Afgelopen weekend waren er verwijzingen gevonden in de vijfde bèta versie van iOS 6.1. iOS hacker en ontwikkelaar iNeal had een verwijzing gevonden naar een iOS-apparaat met 128GB aan opslagruimte. We dachten in het eerste instantie dat het om de iPhone 5S ging dat verkrijgbaar zou zijn in een 128GB versie.

iPad 4 zwart en wit

9to5mac had later bekend gemaakt dat het niet om een iPhone 5S ging maar een iPad 4 dat verkrijgbaar zou zijn met 128GB opslagruimte. Apple heeft nu officieel de iPad met 128 GB opslagcapaciteit aangekondigd. Apple wil met de uitbreiding van de opslagcapaciteit aantrekkelijker te willen maken voor zakelijke klanten.

De iPad 4 met 128GB opslagruimte zou net zoals de andere modellen verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit en ook nog een WiFi only model en een WiFi + 4G LTE model. De nieuwe iPad met dubbel zoveel opslag zal vanaf 5 februari verkrijgbaar zijn en heeft een adviesverkoopprijs van 799 dollar voor het WiFi only model, de WiFi + 4G LTE model gaat 929 dollar kosten.

  • Django

    Wel handig zoveel opslag als je een film liefhebber bent.