De Duitse website iPhone-ticker heeft vanuit betrouwbare bronnen vernomen dat Apple momenteel de vijfde bètaversie van iOS 6.1 intern aan het testen is. De vijfde bèta versie van iOS 6.1 wordt zeer binnenkort ook aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld. Apple test momenteel iOS 6.1 bèta 5 om te kunnen bepalen of het ook de Golden Master versie kan worden.

iOS 6.1 Beta 5

Als Apple ervoor kiest om iOS 6.1 bèta 5 als een Golden Master versie te benoemen is een publiekelijke release dan heel dichtbij. De vierde bèta versie van iOS 6.1 was op 17 december 2012 uitgebracht, we zitten dus al een tijdje met dezelfde bèta versie. Apple heeft over de andere bèta versies niet zolang over gedaan. Het zou dus best kunnen zijn dat iOS 6.1 bèta 5 de laatste bèta versie is.

iPhone-ticker beweert verder te hebben vernomen dat iOS 6.1 beta 5 nog voor dinsdag wordt vrijgegeven.

  • Jeffrey

    Dus dan komt ook de jb snel uit ?