BlackBerry Messenger is een zeer populaire berichten app onder de BlackBerry smartphone gebruikers. BBM is een berichtendienst waarmee BlackBerry toestellen gratis berichten naar elkaar kunnen versturen. BBM is vergelijkbaar als WhatsApp, alleen WhatsApp is te gebruiken met alle smartphones.

BlackBerry Messenger

Analist Peter Misek van Jefferies & Co beweert dat de exclusieve BlackBerry Messenger binnenkort mogelijk ook naar Android en iPhone kan komen. Na dit uitspraak van Peter Misek schoot het aandeel van moederbedrijf Research In Motion (RIM) flink omhoog.

Een woordvoerder van Research In Motion heeft tegen de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal het volgende gezegd:

“We understand excitement for the launch is building and until then we won’t comment on speculation” …. “Of course we continue to evaluate all options to deliver real value for shareholders”

 • Brayen28

  Zouw wel fijn zijn….
  En leuk zijn ook….
  Bn benieuwd er naar ….

  Rustig af wachten maar
  In spaning ……