De geruchtenmolen rondom de volgende generatie iPhone is op volle gang. Zo beweren meerdere analisten dat er een goedkopere dus een low-end iPhone opkomst is en een high-end iPhone. Volgens de analisten zou de iPhone 5S in meerdere kleuren en schermformaten verkrijgbaar zijn. De nieuwe iPhone zou een 4-inch scherm krijgen en de goedkopere iPhone zou een kleiner scherm, misschien 3,5-inch krijgen. Beide nieuwe iPhone’s zijn in mei/juni leverbaar zijn.

iPhone 5 Concept Wit

Dit zijn allemaal dingen die de analisten voorspellen. Zo betrouwbaar zijn ze dus ook niet. Ditmaal komt het bericht niet van een analist maar van de betrouwbare Amerikaanse zakenkrant the Wall Street Journal. WSJ heeft een interessant artikel geschreven over de volgende generatie iPhone. WSJ zou ook hebben vernomen dat Apple momenteel aan een goedkopere iPhone model werkt, deze zou echter niet in mei of juni verschijnen maar pas aan het eind van dit jaar.

Over de specificaties en de uiterlijk weet WSJ ook niks te melden. Wel meldt WSJ het volgende:

The cheaper phone could resemble the standard iPhone, with a different, less-expensive body, one of the people said.

One possibility under consideration is lowering the cost of the device by using a different shell made of polycarbonate plastic; in contrast, the iPhone 5 currently has an aluminum housing.

Many other parts could remain the same or be recycled from older iPhone models.

 

  • Erick

    Tethered Jailbreak iOS 6.0.1