Analist T. Michael Walkley van Canacord Genuity heeft in een rapport laten weten dat we in juni een nieuwe iPhone kunnen verwachten. Naast een nieuwe high-end iPhone model zou Apple momenteel ook aan een goedkopere iPhone werken. De low-end iPhone model zou vooral gericht zijn op markten zoals China, Oost-Europa en Latijns-Amerika. In de genoemde gebieden zou een enorm groot vraag zijn naar goedkope iPhone’s.

iPhone 5 mini - iPhone 5S

Walkley is niet de eerste analist die een nieuwe iPhone in juni voorspelt. Brian White analist van Topeka voorspelde al eerder dat we een iPhone 5S in mei/juni kunnen verwachten. De iPhone 5S zou dan volgens White in meerdere kleuren en schermformaten verkrijgbaar zijn. De iPhone 5S zou dus in een 4-inch model en een kleinere waarschijnlijk 3,5-inch model uitkomen. We gaan ervan uit dat de 3,5-inch model de goedkopere low-end iPhone zal worden.

via BGR