In de Franse webshop van Amazon is afgelopen weekend de game Grand Theft Auto V verschenen. Het gaat om de PC-versie van GTA: V dat gereserveerd kan worden voor 50 euro. Uitgever Rockstar Games heeft tot nu toe alleen een PlayStation 3 en een Xbox 360 versie van de game aangekondigd.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V is het vijfde deel van de zeer succesvolle Grand Theft Auto reeks. Het Nederlandse kantoor van Rockstar wist ook niet van het bestaan van een PC-versie. Wel had Rockstar een tijd terug laten weten een PC-versie in overweging heeft, maar heeft niks officieel naar buiten gebracht. Of er een PC-versie van Grand Theft Auto V zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

De PC-versie van Grand Theft Auto V is dus sinds afgelopen weekend te reserveren in de Franse webwinkel van Amazon. Het vreemde hieraan is dat Amazon de PC-versie van Grand Theft Auto V niet in andere landen aanbied.

via Techmania