Martin Hajek uit Utrecht is geen onbekende in de design wereld. De echte iFans zullen hem dan vast wel eens van hem hebben gehoord. Terug in juni ontwikkelde Martin Hajek een iPhone 5 concept waarvan iedereen dacht dat het een echte iPhone 5 was. Het bleef niet alleen bij een iPhone 5, zo kwam Martin ook nog eens met een geweldige iPad mini renderings.

iPhone 5 mini - iPhone 5S

Nu is Martin helemaal weer terug. Net zoals altijd heeft Martin de geruchten die op internet circuleren bij elkaar verzameld en het omgezet in een concept. Laatste tijd komen er steeds meer geruchten over een iPhone 5S dat in meerdere kleuren en twee verschillende schermformaten verkrijgbaar zou zijn. Het zou hierdoor ook best kunnen zijn dat de iPad mini 2 ook in meerdere kleuren verkrijgbaar zal zijn. We gaan ervan uit dat er een iPhone 5S ook een 4-inch scherm gaat krijgen als de iPhone 5 en een iPhone 5 mini met 3,5-inch scherm net zoals de iPhone 4/4S.

Laten we nu maar eens kijken naar de geweldige concepten van Martin Hajek:

iPhone 5 mini - iPhone 5S - iPad mini 2 - iPad 5

iPad mini - iPad 4 - iPad 5

iPad mini 2 - iPad 5 - iPad 4