De beroemde iOS-hacker Pod2G is een tijdje afwezig geweest, hij was namelijk volop bezig met het ontwikkelen van zijn eerste iOS-app. Zijn eerste iPad app PodDJ is sinds enkele dagen verkrijgbaar via de App Store. Vanaf nu is Pod2G volop gericht op de untethered jailbreak van iOS 6.

iPhone 5 Cydia

Twee weken geleden bevestigde Planetbeing al dat hij op zijn iPhone 5 een untethered jailbreak had. Hij gaf ook aan dat hij zijn untethered jailbreak voor iOS 6 nog niet wil vrijgegeven. Zoals we weten is Apple momenteel hard aan het werk om iOS 6.1 uit te brengen. Zodra Planetbeing de untethered jailbreak voor iOS 6 uitbrengt zal Apple de gevonden exploits in iOS 6.1 gelijk dicht gooien.

Om een exploit te vinden dat omgezet kan worden in een untethered jailbreak kost de iPhone hackers maanden onderzoek werk. Dus we hebben momenteel niks aan een untethered jailbreak als Apple binnen enkele dagen al een iOS-update uitbrengt.

De untethered jailbreak voor iOS 6 zal pas vrijgegeven worden zodra Apple iOS 6.1 uitgebracht heeft, met een beetje geluk zal de untethered jailbreak ook werken op de nieuwe iOS 6.1. Misschien dat er wat kleine dingen aangepast moeten worden, maar daar zullen Pod2G en Planetbeing wel voor zorgen.

Ow ja, de untethered jailbreak voor iOS 6 zal op alle iOS-apparaten werken! Dus de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPod touch 4G en iPod touch 5G.

 • Cristian

  Hallo,

  De untethered exploit zou toch niet werken op de iPhone 3GS met de nieuwe bootrom??

  Groet,
  Cristian

 • Tim

  Als er een untethered jailbreak wordt uitgebracht werkt het gewoon op alle iPhones, iPads en iPods

  • Cristian

   Klopt normaal is dat zo maar Pod2g heeft in het verleden het volgende getweet:

   Now going back to work. BTW some news from @planetbeing : @westbaer’s old kernel bug (not working on 3Gs) is still fine on iOS 6.0.

 • ben echt benieuwd na de jailbreak .. . .

  hoop dat ie gauw komt . . .
  wacht in spaning af . .. .

  want ik zit op 6.0.1 op mijn iphone 4s
  zonder jailbreak is een iphone/ipad/ipod niks aan

  hoop dat meer mogelijk heden bij komen dit keer

  bedankt dat ie komt de jailbreak . . .
  spaning spaning spaning .. . ,

  kom dagelijks op deze site kijken. . . .

  iproducten zijn ook mooi om te gebruiken . . ..

 • niven

  mensen even aandacht wacht niet op jailbreak er is een programma dat op itunes lijkt dat heet 25pp dat is een programma dat je betaalde apps via dat programma op je iphone kan zetten zonder jailbreak maakt niet uit welke iphone of welk ios ! hoe download je het je moet eerst spotnet hebben en dan via spotnet dat programma downloaden het is een chinees programma maar er zit een nederlands uitleg bij het werkt mensen geloof me !

 • niven

  geloof me mensen het is echt waar

 • Amsterdam

  Lekker hoor! Kan ik eindelijk mijn iPhone 5 jailbreaken!

 • Mike

  IOS 6.1 is uit !
  Enig idee wanneer de IOS6 jailbreak beschikbaar zal zijn ?