Apple heeft nog geen eens iOS 6.1 uitgebracht en de designers zijn volop bezig met het ontwikkelen van concept van iOS 7. Zo zagen we gisteren een iOS 7 Notification Center concept of te wel Berichtencentrum op zijn Nederlands. Vandaag heeft een andere designer genaamd Jean-Marc Denis een iOS 7 concept ontwikkeld van de Lock Screen/Ontgrendelscherm.

iOS 7 Lock Screen Concept

Jean-Marc Denis heeft in zijn concept de snelkoppelingen van onder andere WiFi, Bluetooth, Vliegtuigmodus en Hotspot verwerkt in de ontgrendelscherm. Zo kan je gemakkelijk via het toegangsscherm bijna alle instellingen in- en uitschakelen.

Het idee van Jean-Marc Denis is niet iets nieuws. De jailbreakers onder ons zullen vast en zeker de jailbreak tweak SBSettings kennen. Met dit jailbreak tweak kan je onder andere ook al deze genoemde instellingen gemakkelijk in- en uitschakelen vanaf de toegangsscherm.