Apple is momenteel hard aan het werk om de nieuwe iOS 6.1 uit te brengen. Het zal niet meer gek lang duren voordat iOS 6.1 een feit is. In de afgelopen iOS-versies heeft Apple weinig aan de gebruikersinterface veranderd. Het is dan ook aannemelijk dat Apple werkt aan heel wat veranderingen voor de aankomende iOS 7.

iOS 7

YouTuber en designer BlogB13 heeft zijn fantasieën en verwachtingen over de nieuwe iOS 7 los gelaten. In de onderstaande video zien we een totaal vernieuwde Notification Center of te wel Berichtencentrum. Nieuwsgierig? Bekijk het concept voor jezelf in de onderstaande twee video’s:

  • Pato

    Hopen dat Apple wat aan de widgets doen. Ik zou graag mijn eigen widgeds willen plaatsen, zoals Android gebruikers dit al kunnen doen.

    Apple moet de iOS een beetje openen zodat wij als gebruikers meer dingen kunnen doen en aanpassen.