Vanmorgen hadden we het over een verwijzing dat werd ontdekt in de vijfde bèta versie van iOS 6.1. iOS hacker en ontwikkelaar iNeal had een verwijzing gevonden naar een iOS-apparaat met 128GB aan opslagruimte. We dachten dat het om de iPhone 5S ging dat verkrijgbaar zou zijn in een 128GB versie.

iPad 4

9to5mac heeft inmiddels bekend gemaakt dat het niet om een iPhone 5S gaat met 128GB aan opslagruimte. Het zou om een iPad 4 gaan met zoveel opslag. 9to5mac heeft de SKU-codes van de vier iPad soorten ontvangen. In het onderstaande schema wordt de iPad 4 met 128GB aan opslagruimte aangeduid als de iPad Ultimate.

De iPad 4 met 128GB opslagruimte zou net zoals de andere modellen verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit en ook nog een WiFi only model en een WiFi + 4G LTE model.

De prijs van de WiFi only iPad 4 met 128GB opslag zou rond de 799 dollar gaan kosten en de WiFi + 4G LTE model zou rond de 929 dollar moeten kosten.

iPad Ultimate