Analist Brian White van Topeka Capital Markets beweert dat de iPhone 5S in mei of juni verkrijgbaar zal zijn in meerdere kleuren en zelfs meerdere schermformaten. Eerder hoorden we een soortgelijke bewering van een ander analist Peter Misek van Jeffries. Alleen had hij het over meerdere kleuren maar niet over meerdere schermformaten.

iPhone 5S

De productie van de iPhone 5S zal in maart of april van start gaan en zou in mei of juni verkrijgbaar moeten zijn. De iPhone 5S zal volgens Brian White in vijf kleuren verkrijgbaar zijn, zo zou er de keuze zijn uit: zwart met slate grijs, wit met zilver, blauw, roze en geel.

Voor het eerst zou Apple ervoor kiezen om een smartphone in meerdere schermformaten uit te brengen. Al jaren lang hield Apple de standaard 3,5-inch formaat vast, de verandering vond plaats met de 4-inch scherm van de iPhone 5. Zal Apple de iPhone 5S in een 4-inch en een 3,5-inch model uitbrengen? We zullen het nog even moeten afwachten, tot nu toe zijn het alleen maar geruchten.

via BGR