Eind december had een analist van Jeffries een aantal interessante uitspraken gedaan over de nieuwe iPhone 5S. Volgens Peter Misek zou de iPhone 5S hetzelfde design krijgen als de iPhone 5. De veranderingen zouden echter verstopt zitten achter de behuizing. Zo zou volgens Misek de iPhone 5S een Super HD scherm, betere camera, verbeterde batterijduur en NFC ondersteuning krijgen.

iPhone 5S

Naast deze vernieuwingen zou de iPhone 5S volgens Misek nog eens leverbaar zijn in 6 of 8 kleuren, ook zou er een nieuwe 128GB model komen van de iPhone 5S.

Analist Peter Misek is weer terug met een nieuwe rapport waarin hij natuurlijk nogmaals over de volgende generatie iPhone heeft. In het nieuwe rapport van Misek is te lezen dat de productie van de iPhone 5S al in maart van start gaat en de lancering zou dan in juni of juli plaats moeten vinden.

Verder zou Peter Misek hebben vernomen dat Apple momenteel twee iPhone 5S prototypes aan het testen is.

  • Cansu

    Ik wil mijn iPhone 5 laten graveren, een afbeeldingen met tekst op een case als dat mogelijk is.

    Graag zou ik meer informatie hierover willen

    Met vriendelijke groet,

    Cansu