De geruchtenmolen rondom de volgende generatie iPhone is op volle toeren. Eerder hebben we meerdere voorspellingen van analisten gelezen. Zo voorspellen bijna alle analisten dat de iPhone 5S/iPhone 6 in juni zal lanceren. Ook komen de voorspellingen van een betere iPhone camera overeen.

iPhone 5S - iPhone 6

Ming-Chi Kuo een analist van KGI Securities heeft ook zijn voorspellingen over de iPhone 5S/iPhone 6 los gelaten. Zo zou volgens Ming-Chi Kuo de iPhone 5S/iPhone 6 lancering ook in juni plaatsvinden. De design van de iPhone 5S/iPhone 6 zou vrijwel bijna identiek zijn als de huidige iPhone 5. De vernieuwing van de iPhone 5S/iPhone 6 zou echter achter de behuizing plaatsvinden.

Apple zou de iPhone 5S/iPhone 6 uitrusten met een betere camera en ook nog eens een nog snellere A7-processor. Zulke vernieuwingen hebben ook andere analisten voorspelt, het is niet het eerste keer dat we zulke dingen lezen. Wat wel nieuw is, is dat Ming-Chi Kuo denkt dat de iPhone 5S/iPhone 6 een vingerafdrukscanner gaat krijgen. Met een vingerafdrukscanner zou je de iPhone 5S/iPhone 6 veiliger en sneller kunnen ontgrendelen.

Naast een nieuwe iPhone voorspelt Ming-Chi Kuo ook een goedkopere iPhone model. De goedkopere iPhone zou volgens de analist lijken op de iPhone 5 en zou nog eens verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleuren.

via MacWorld

  • Dirk

    En nu maar hopen dat Apple met een totaal andere design komt voor de volgende generatie iPhone.