Iedereen heeft het over een goedkopere iPhone. Apple’s Senior Vice President Phil Schiller heeft in een interview aangegeven dat Apple nooit de intentie heeft gehad om een goedkope Apple product te ontwikkelen. Maar toch blijven analisten voorspellen dat er toch een goedkope iPhone model komt.

iPhone mini

Wat we van een goedkopere iPhone kunnen verwachten is voor ons nog een raadsel. Zo voorspelt de ene analisten dat de goedkope iPhone een 3,5-inch scherm gaat krijgen een andere analist voorspelt weer dat het een 4-inch scherm krijgt maar dan met een goedkopere behuizing. We weten niet wat we moeten geloven, dus wachten we het gewoon maar af.

Als u een vaste bezoeker van iPhonemania bent zult u vast wel iets hebben gelezen over Martin Hajek uit Utrecht. Terug in juni ontwikkelde Martin Hajek een iPhone 5 concept waarvan iedereen dacht dat het een echte iPhone 5 was. Het bleef niet alleen bij een iPhone 5, zo kwam Martin ook nog eens met een geweldige iPad mini renderings. Begin januari ontwikkelde Martin Hajek nog een geweldige concept van de iPhone 5 mini, gekleurde iPhone 5S en iPad mini 2 en de iPad 5.

Hoewel er weinig bekend is van een goedkopere iPhone model heeft de Nederlandse ontwerper toch een concept gemaakt. In de concept zien we een kleine iPhone model met een 3,5-inch scherm. De achterkant van de iPhone mini is identiek aan die van de huidige iPhone 5.

 • Karel

  De iPhone 3G, 3GS, 4 en 4S hebben toch al een 3,5″ display. Wil Apple met een nieuwe iPhone terug keren naar dat formaat?

  Sinds de iPhone 4 heb ik Apple niet zien innoveren, wel heel jammer. Ben een grote fan van iProducten.

 • is wel leuk zo een iphone mini versie van
  de iphone 5 . . . .

  wacht rustig af. . . ik heb paas mijn 4s een jaar nu
  dus ben benieuwd na de volgend product van de iphone

  bedankt groetjes
  hoop dat er mooie mini versie komt . . .