Maandag bracht Apple een nieuwe iOS-update uit voor de iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV. 9to5mac had in de bron code van iOS 5.2 verwijzingen gevonden naar een nieuwe Apple TV. Een onbekende Apple TV met modelnummer 3,2 was er toen ontdekt.

Apple TV

De Amerikaanse goedkeuringsinstantie heeft nu wat meer informatie gegeven over de nieuwe Apple TV met modelnummer 3,2. Het is niet de Apple TV waar de meeste van ons op wachten, maar een vernieuwde versie van de huidige Apple TV maar dan een halve centimeter kleiner. De huidige Apple TV is 98mm lang en breed, en de nieuwe Apple TV zal 93,78mm lang en breed worden.

Wat de reden van een nieuwe Apple TV is, is momenteel nog onbekend. Als we meer informatie over de nieuwe Apple TV 3,2 hebben zullen we het natuurlijk met u delen hierop iPhonemania.

Apple TV 3,2

via Engadget