Anonieme bronnen van de Amerikaanse website TheNextWeb beweren dat er sporen van een nieuwe iPhone model en iOS 7 zijn ontdekt in hun server logs. Zoals we weten wordt de iPhone 5 aangeduid als iPhone 5,1 en iPhone 5,2. Echter was de iPhone model in de server logs een iPhone 6,1 dus dit zou betekenen dat Apple de iPhone 6 test op iOS 7.

iOS 7

TheNextWeb heeft de IP-adres van de iOS 7 bezoeken getraceerd en deze zouden herleid zijn naar Apple’s hoofdkantoor in Cupertino. Wat voor nieuwe functies iOS 7 met zich mee gaat brengen is moeilijk te zeggen, we hopen natuurlijk op de beste.

Wat wel interessant is om te weten is dat Scott Forstall is vertrokken bij Apple. Hij was namelijk verantwoordelijk voor iOS. Zijn taak wordt nu opgevuld door Jonathan Ive. We denken dat Ive voor veel veranderingen gaat zorgen.