Zoals we weten kan je met een gejailbreakte iPhone heel veel dingen aanpassen, waaronder je provider naam. Zo kan je bijvoorbeeld de naam van je provider in de statusbalk aanpassen door je eigen naam of een logo van je lievelings merk. Vanaf nu is het mogelijk om zonder een jailbreak dit allemaal uit te voeren.

CarrierEditor

Er is recent een nieuwe programma genaamd CarrierEditor uitgebracht die dit allemaal mogelijk maakt zonder dat je de iPhone eerst moet jailbreaken. Momenteel kunnen alleen Mac gebruikers de CarrierEditor programma gebruiken, of er een Windows versie komt is momenteel nog onbekend. Voor Windows gebruikers is er wel een andere programma onlangs verschenen, zie: Providernaam aanpassen van je iPhone met CustomCarrierLogo zonder jailbreak [Windows]

In de onderstaande video legt Youtube gebruiker macmixing je uit hoe jij dit allemaal kan uitvoeren.

 • Jeffrey

  Werkt het ook op 4s ?

  • CarrierEditor werkt op alle iPhone’s.

   • Jeffrey

    Okee bedankt, nog geen windows versie ?

 • jeffrey

  kan ik hiermee ook gewoon plaatjes van internet? ik zag in een ander blog een wolkje van icloud die kan ik daar ook neerzetten?

 • Jeffrey

  Het is al gelukt, nu heb ik een andere vraag; ik ga van de veek van t-mobile over naar tele2 moet ik dit dan weer opnieuw doen ? Of blijft het gewoon staan ?

  • Even naar je originele providers instellingen terug plaatsen en daarna opnieuw aanmaken voor Tele2.

   • Jeffrey

    Oke bedankt

 • Tim

  hallo,
  bij mij staat Tele 2 NL er niet bij 🙁 moet ik dan voor t-mobile gaan??
  bedankt.