Zoals we weten kan je met een gejailbreakte iPhone heel veel dingen aanpassen, waaronder je provider naam. Zo kan je bijvoorbeeld de naam van je provider in de statusbalk aanpassen door je eigen naam of een logo van je lievelings merk of iets anders natuurlijk. Vanaf nu is het mogelijk om zonder een jailbreak dit allemaal uit te voeren.

CustomCarrierLogo

Er is recent een nieuwe programma genaamd CarrierEditor uitgebracht die dit allemaal mogelijk maakt zonder dat je de iPhone eerst moet jailbreaken. CarrierEditor is momenteel alleen beschikbaar voor Mac gebruikers. Voor Windows gebruikers is er een andere programma uitgebracht, namelijk CustomCarrierLogo. Met CustomCarrierLogo kunnen Windows gebruikers de providernaam aanpassen.

In de onderstaande video legt Jeff Benjamin je uit hoe jij dit allemaal kan uitvoeren.

 • Jeffrey

  Yaay pacman ghotst :))

 • Jeffrey

  Ik kan mijn provider niet herstellen ? Ik heb die backup versie er van er opgezet maar ik blijf mijn custom houden, en morgen gaat mijn abbo in kan ik die dan wel gebruiken of moet ik eerst me provider herstellen ?

  • Ik ben zelf ook een aantal uur bezig geweest om de originele provider naam terug te plaatsen, maar lukte mij ook niet. Uit eindelijk heb ik naar een schone iOS-versie herstelt.

   Volgens mij als je een nieuwe simkaart in je iPhone plaats zal de providernaam ook veranderen.

   • Jeffrey

    Oke dan zal ik kijken en anders schone ios doen bedankt