Research In Motion directeur Thorsten Heins heeft in een interview met de Duitse krant Die Welt aangegeven dat RIM overweegt te stoppen met het maken van BlackBerry toestellen. Wel geeft meneer Heins aan dat er momenteel geen haast is bij het nemen van een beslissing.

BlackBerry

Zodra Thorsten Heins besloten heeft om te stoppen met de ontwikkelen van BlackBerry smartphones zal er ook overweegt worden om de BlackBerry 10 platform in licentie aan te bieden bij andere smartphone fabrikanten. Voordat het echter zover is, wil RIM eerst bewijzen dat BlackBerry 10 potentie heeft.

Volgende week vindt er een eigen evenement plaats van RIM. Tijdens deze evenement worden de eerste twee toestellen met BlackBerry 10 gepresenteerd. Waarschijnlijk zullen deze BlackBerry X10 en BlackBerry Z10 gaan heten.

via Techmania