De Chinese website DigiTimes heeft van anonieme bronnen vernomen dat Apple in 2013 in totaal twee nieuwe iPhone’s zal introduceren. Apple zou de veel besproken iPhone 5S en een goedkopere iPhone model dit jaar nog uitbrengen. De goedkopere iPhone staat beter bekend als een iPhone mini met een kleinere scherm en zou gemaakt zijn van goedkopere onderdelen.

iPhone 6 Concept

Aan de design van de iPhone 5S zal er weinig aan veranderd worden, de vernieuwing zal echter achter de behuizing plaatsvinden. Dit komt ons niet onbekend voor, dit heeft Apple eerder met de iPhone 3G(S) en de iPhone 4(S) gedaan. Veel analisten voorspellen dat de iPhone 5S productie in maart zal starten en in juni of juli zal lanceren.

Eerdere geruchten voorspellen een iPhone mini met een 3,5-inch scherm, maar de bronnen van DigiTimes beweren echter dat het ook een 4-inch scherm krijgt. De geruchten over goedkope onderdelen komen bij alle geruchten overeen. De iPhone 5S en de iPhone mini zouden allebei gebruik maken van de nieuwe in-cell technologie in hun schermen waardoor minder energie wordt verbruikt.

Gisteren hadden we het nog over een gerucht dat een iPhone met 4,8-inch display voorspelt. Volgens de geruchten zou het iPhone Math gaan heten. Ook de anonieme bronnen van DigiTimes laten weten dat Apple momenteel aan een iPhone met een groter scherm werkt. De iPhone Math zou echter niet dit jaar het daglicht zien, dit zal waarschijnlijk pas in 2014 gebeuren.

 • Max

  Zozo….een nieuwe behuizing….dat is nog eens innovatie.
  Lekker bezig bij Apple. De ene na de andere topper ruimt het veld en geen significantie nieuwe zaken.

  Ik ga maar eens overstappen…Android of WindowsPhone denk ik

 • Peter

  De Iphone heeft echt zijn beste tijd gehad. helaas maar waar. Ik zou echt voor geen goud willen overstappen van Samsung. De Iphone is nu officieel een achterhaald toestel

 • Toen de iPhone 4 in 2010 uitkwam was er geen betere smartphone dan die. Sinds 2010 innoveert Apple totaal niet meer, dat vind ik wel echt klote.

  Apple heeft wel goede en mooi producten maar de concurrent komt ook steeds met betere producten.

  Als Apple zo door gaat zonder te innoveren zullen ze binnen enkele jaren verleden tijd zijn.

 • Max

  Windows8 reclame op deze site…..?!

  • Gerard

   Heb je nooit van Google reclames gehoord? Die passen zich aan de interesse van de bezoeker. Ik neem aan dat jij geïnteresseerd bent in Windows 8 en meerdere Windows 8 websites hebt bezocht.

   OT: Apple moet nou wel eens een nieuwe iPhone gaan uitbrengen die totaal niet op de andere lijkt! Steeds maar hetzelfde design.