Afgelopen maandag bracht Apple een nieuwe iOS-update uit. Voor de iPhone, iPad en iPod touch gebruikers is iOS 6.1 uitgebracht en voor. de Apple TV gebruikers was iOS 5.2 uitgebracht. Zoals je eerder konden lezen hierop iPhonemania heeft de nieuwe jailbreak team Evad3rs een untethered jailbreak voor iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 en iOS 6.1.

Apple TV Bluetooth

De untethered jailbreak van de Evad3rs ondersteund de onderstaande iOS-apparaten:

 • iPhone 3GS
 • iPhone 4 (CDMA, GSM, new Gen)
 • iPhone 4S
 • iPhone 5 (CDMA, GSM)
 • iPad 2 (CDMA, GSM, WiFi, new Gen)
 • iPad 3 (CDMA, GSM, WiFi)
 • iPad 4 (CDMA, GSM, WiFi)
 • iPad mini (CDMA, GSM, WiFi)
 • iPod touch 4G
 • iPod touch 5G
 • Apple TV 2G

De genoemde iOS-apparaten kunnen dus untethered gejailbreakt worden. Helaas hoort de derde generatie Apple TV niet in het rijtje thuis. MuscleNerd heeft via Twitter laten weten dat het team er niet in is geslaagd om de Apple TV 3G te jailbreaken.

 

 • Tim

  Waarom kunnen ze nieuwe toestellen als de iPad mini en iPhone 5 wel jailbreaken en een oude Apple TV niet?

  Had ik maar de tweede generatie Apple TV gekocht 🙁