Vandaag heeft Apple iOS 6.1 uitgebracht voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 4G en de iPod touch 5G. Naast iOS 6.1 heeft Apple ook nog eens iOS 5.2 uitgebracht voor de Apple TV 2G en de Apple TV 3G. Zoals we enkele dagen terug al aangaven zei iPhone hacker Pod2G dat Apple iOS 6.1 zo snel mogelijk moest uitbrengen.

evad3rs

De populaire iPhone hacker gaf zo de hint dat de untethered jailbreak voor iOS 6 al klaar was. Alleen moesten ze nog even wachten tot dat iOS 6.1 uitgebracht werd zodat ze konden kijken of de gevonden untethered jailbreak exploits nog werkte.

MuscleNerd, één van de vier iPhone hackers van het nieuwe Evad3rs jailbreak team heeft net op Twitter laten weten dat het veilig is voor jailbreakers om te updaten naar de nieuwe iOS 6.1. Hiermee geeft hij ook aan dat de untethered jailbreak ook werkt op de nieuwe iOS 6.1.

MuscleNerd Tweet

Als het goed is zal deze untethered jailbreak op de volgende iOS-apparaten werken: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch 4G, iPod touch 5G en Apple TV 2G. Misschien maar heel misschien kunnen Apple TV 3G gebruikers ook eindelijk gebruik maken van deze untethered jailbreak. Hopen van wel, want de Apple TV 3G gebruikers hebben tot heden nooit een jailbreak gehad.

 • peter dirkx

  die zou de vorige keer ook komen. ik geloof 23 december. was fake. dus ben nu een beetje sceptisch over deze mededeling. het vreemde is dat de hackers die ons de vorige keer voorzien hebben van de jailbreak. nog niks hebben kunnen vinden. maar dat wel een onbekende hacker een jailbreak aankondigd. ik wacht wel met de update tot er meerdere berichten zijn dat het wel om een goede jailbreak gaat en geen hoax

  • Cristian

   @peter dirkx deze jailbreak is gemaakt door de meeste beroemde iOs hackers.
   Te weten: musclenerd, pod2g, planetbeing en pimskeks oftewel: Evad3rs.
   De jailbreak is er zondag a.s. of zelfs eerder.