Apple heeft voor de iPhone 4S gebruikers een nieuwe iOS-update uitgebracht. iPhone 4S gebruikers zouden onder andere problemen ondervinden met hun 3G mobiele internet. Apple laat weten dat dit probleem in de nieuwe iOS 6.1.1 opgelost is.

iOS 6.1.1

Ook zou de Apple Maps app voor Japan een aantal kleine problemen hebben. Dit heeft Apple ook gelijk in orde gemaakt in iOS 6.1.1. Zoals we bovenaan al aangaven is deze iOS-update enkel bedoeld voor iPhone 4S gebruikers.

Als je een jailbreak hebt uitgevoerd op je iPhone 4S en je wilt updaten naar iOS 6.1.1 dan verlies je de jailbreak. Het goede nieuws is dat er een nieuwe versie van Evasi0n uitgebracht is om de nieuwe iOS 6.1.1 te ondersteunen.

Net zoals alle andere iOS-versies kan je de nieuwe iOS 6.1.1 voor de iPhone 4S downloaden via onze Download iOS Firmware pagina.