Apple heeft een nieuwe Lightning kabel uitgebracht voor de iPhone 5, iPad mini en iPad 4. De nieuwe Lightning kabel is 50cm lang, dat is de helft van de huidige model. De prijs van de 50cm Lightning kabel is 19 euro, dat is evenveel als de 100cm Lightning kabel. Het zou handiger zijn als Apple een 200cm of 300cm Lightning kabel zou gaan uitbrengen.

in-ear oordopjes - lightning kabel

Naast een nieuwe Lightning kabel heeft Apple ook de in-ear oordopjes vernieuwd. De in-ear oordopjes zijn sinds 2008 niet veranderd. De vernieuwde in-ear oordopjes hebben nu dezelfde aanpassingen gekregen die we ook terug kunnen zien bij de EarPods. De in-ear oordopjes sluiten nu je oren goed af waardoor ze nu minder snel uit kunnen vallen, ook is de afstandsbediening en de microfoon aangepast. De vernieuwde in-ear oordopjes kosten 79 euro.

  • lightning kabel

    De nieuwe lightning kabel is een mooie uitbreiding van het assortiment apple artikelen.