Appsfire is een super populaire iPhone- iPad app waarmee u elke dag geheel gratis een app voor uw iPhone of iPad kunt downloaden waarvoor u normaal gesproken moet betalen. Dagelijks onderhandelt het team van Appsfire met ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de betaalde apps voor een tijdje gratis gedownload kunnen worden.

Appsfire

Als u betaalde apps gratis wilt downloaden, kunt u de Appsfire-app GRATIS downloaden in de App Store, (download Appsfire). Controleer de app elke dag om na te gaan wat voor gratis apps u kunt downloaden. Deze kunt u vervolgens gratis en legaal downloaden uit de App Store

Met Appsfire blader je gemakkelijk door allerlei rubrieken gratis apps en bespaar je hiermee vele euro’s. Je kan zelfs een prijsalarm instellen wanneer een app is afgeprijsd of juist helemaal gratis word.

Voordelen van Appsfire

  • Aangepast naar eigen smaak
  • Zie het verschil tussen kwaliteit van de apps
  • Bespaar veel geld op apps
  • Snelle zoekfunctie binnen de app