De hackers van het Evad3rs Dev Team zitten zo te zien niet stil. Afgelopen week werd Evasi0n v1.4 uitgebracht waarmee de nieuwe iOS 6.1.2 untethered gejailbreakt kon worden. De nieuwe Evasi0n v1.5 zorgt ervoor dat gejailbreakte iOS-apparaten nog sneller kunnen opstarten.

Evasi0n Jailbreak Tool

Een enkele gebruikers hadden last van een niet werkende Cydia packages. In Evasi0n v1.5 is de Cydia packagelist ook geüpdatet. Gebruikers die al een jailbreak hebben uitgevoerd met de oudere Evasi0n versies kunnen via Cydia deze update binnen halen.

Zodra je Cydia opent zal je een melding krijgen dat er een update beschikbaar is. Ga naar het tabblad Wijzigingen/Changes en installeer de nieuwe update. Het wordt aangeraden om je iOS-apparaat na de update opnieuw op te starten.

  • Bas

    Mijn iphone start nu in een minuut op, eerst was het 45 sec.
    Waarom start mijn iphone zo traag op?

  • D.Yamgani

    Beste,

    Ik heb mijn iphone gejailbreakt en tijdje cydia kunnen gebruiken. Na 2 weken is cydia bij mijn applist verdwenen maar werken alle tweaks nog wel heb meerdere malen geprobeerd opnieuw te jailbreaken alleen dit lukte niet. Ook thetered boot gegeven maar werkt niet. Wat moet ik doen?