Het Evad3rs dev team is lekker bezig geweest deze week. Afgelopen maandag kwam Evasi0n v1.0 uit waarmee op alle iOS-apparaten een untethered jailbreak uitgevoerd kon worden. Woensdag werd Evasi0n v1.1 uitgebracht omdat enkele gebruikers last hadden van een lange reboot bug en het Weer-app werkte bij enkele iPhone gebruikers niet meer.

iPhone 5 Untethered Jailbreak iOS 6.1

Vandaag is Evasi0n v1.2 uitgebracht om de tijdzone problemen te verhelpen, en ook schakelt de nieuwe versie toekomstige OTA (Over The Air) updates uit. Zo kunt u dus niet per ongeluk op de update-software knop drukken, want zodra je update naar een nieuwe iOS-versie raak je de Untethered Jailbreak kwijt.

Evasi0n v1.2 is bedoeld voor nieuwe gebruikers die hun iPhone, iPad of iPod touch willen jailbreaken op iOS 6.0 en hoger. Als u al Evasi0n v1.0 of v1.1 hebt gebruikt dan hoeft u niet nogmaals te jailbreaken, voor die gene staat er inmiddels een Cydia update klaar om de fix binnen te halen. Mocht je AppSync geïnstalleerd hebben, dan is het aan te raden om deze voor het updaten te verwijderen. Volgens het Evad3rs dev team veroorzaakt deze namelijk problemen bij het bijwerken van de untethered jailbreak.

Evasi0n kan de volgende iOS-versie’s untethered jailbreaken: iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 en iOS 6.1. Evasi0n ondersteund de volgende iOS-apparaten:

 • iPhone 5
 • iPhone 4S
 • iPhone 4
 • iPhone 3GS
 • iPad 4 (4de generatie iPad)
 • iPad 3 (3de generatie iPad)
 • iPad 2
 • iPad mini
 • iPod touch 5G (5de generatie iPod touch)
 • iPod touch 4G (4de generatie iPod touch)

Evasi0n v1.2 kunt u via onze Download Jailbreak Tools pagina downloaden. Als u hulp nodig heeft met het jailbreaken van uw iPhone, iPad of iPod touch, dan kunt u de onderstaande handleiding volgen:

 • Karel

  Heb de update net via Cydia binnen gehaald. thx