De Evasi0n untethered jailbreak voor iOS 6.0 en hoger stond voor gisteren gepland, tenminste dat dacht de hele wereld. Pas laat in de nacht liet iOS-hacker Planetbeing iets van zich horen. In een tweet liet hij weten dat de release datum van de jailbreak niet was veranderd! Volgens hem heeft niemand van de evad3rs dev team een exacte release datum doorgegeven.

Planetbeing Tweet

MuscleNerd een andere lid van het evad3rs dev team had afgelopen week in een tweet het volgende gezegd: “Sunday=Funday”. Dit term werd voor eerdere jailbreak tools ook gebruikt, en toen was de release ook gewoon op een zondag. We hebben het al maanden moeten volhouden zonder een jailbreak, dus een dagje extra kan geen kwaad toch?

Vannacht is er via de officiële evad3rs Twitter account het volgende tweet gestuurd:

Evad3rs tweet

Zoals we het kunnen zien is het nu officieel aangekondigd, de untethered jailbreak voor iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 en iOS 6.1 voor alle iOS-apparaten komt vandaag!

 


 • blindpro1993

  goddam shoot up man

 • Albert

  Hoe laat?

 • John

  Eerst zondag, toen vanacht nu maandag nog? Begin de hoop in de jailbreak een beetje te verliezen…

 • ron

  hij is nu 100% maar nog niet vrij om te downloaden