Wereldwijd zitten miljoenen jailbreak liefhebbers te wachten op de nieuwe Evasi0n jailbreak tool. Sinds de untethered jailbreak voor iOS 5.1.1 hebben we lange tijd geen untethered jailbreak meer gezien. Na maanden komt er dan nu ook eindelijk een untethered jailbreak voor alle iOS-apparaten. We moeten helaas nog een even geduld hebben, we willen natuurlijk niet dat er iets verkeerds gaat gebeuren met onze kostbare iPhone’s, iPad’s en iPod touch’s.

Evasion Jailbreak Wallpapers

Om nog even wat uurtjes te doden hebben een aantal geweldige Evasi0n wallpapers voor u gevonden. Klik op de onderstaande wallpapers om de volledige formaat eerst te zien, daarna kunt het opslaan op uw iPhone, iPad of iPod touch.

iPhone 5 / iPod touch 5G Wallpaper

iPhone 5 - iPod touch 5G Evasi0n Wallpaper iPhone 5 - iPod touch 5G Evasi0n Wallpaper

iPhone 4 / iPhone 4S Wallpaper

iPhone 4 - iPhone 4S Evasi0n Wallpaper iPhone 4 - iPhone 4S Evasi0n Wallpaper

iPad 2 / iPad mini wallpaper

iPad 2 - iPad mini Evasi0n Wallpaper

iPad 3 / iPad 4 wallpaper

iPad 3 - iPad 4 Evasi0n Wallpaper

  • Hendrie

    Moet de jailbreak uiteraard wel komen!

    Zit de hele dag al te wachten… sucks ass.

    Dacht vandaag nog ff fijn mijn IPadjes en IPhone te kunnen JBeen maar noet dus!

  • Daan

    Idd erg jammer dat er eerst met veel bombarie wordt verkondigd dat de jailbreak zondag komt..inmiddels is de zondag bijna ten einde en nog niks..op een paar plaatjes nadan..dooie mus efffect..eerst duidelijkheid dan beloftes maken..tip voor de volgende keer misschien.