De lang verwachte untethered jailbreak voor iOS 6.0 en hoger is vandaag vrijgegeven. Momenteel zitten hierdoor dan ook een paar honderdduizend jailbreakers gebruik te maken van Cydia. De servers van Cydia en de bijbehorende repo’s kunnen al dat verkeer dan ook niet aan. Iedereen probeert namelijk zijn/haar favoriete jailbreak tweak of app te downloaden.

Cydia Error

Het maakt niet uit wat je probeert te installeren, je zal het volgende error’s in Cydia krijgen: NetDB: Open nodename nor servname provided,  HTTP/1.1 500 Internal Server Error of POSIX: Operation timed out.

Helaas kunnen we hier niks anders doen dan gewoon afwachten. Uiteindelijk zal het verkeer vanzelf afnemen. Probeer het anders later op de avond, als het dan nog steeds niet lukt kan je het altijd morgen doen.

 • Jordy

  Kan dat ook temaken hebbe met, ik wil de tomtom erop zetten en krijg altijd foutmelding,

 • Karel nijssen

  Hey,
  Ik heb appcake gedownload maar het scherm staat verkeerd.
  Kunnen jullie mij misschien helpen?
  Alvast bedankt!

 • M91

  Dat probleem heb ik ook karel

 • lijpo666

  ja dat probleem heb ik ook op me ipad op me ipod geen last

 • Ferry

  Ik heb moeite met Thema’s downloaden. Geeft aan dat het niet werkt. Ligt dat ook aan de drukte?

  • Ja klopt, gisteren was het erg druk op Cydia. Vandaag is het weer rustiger.

 • Eye

  Ik wacht gewoon.
  Er is niks mee aan te vangen.
  Echt Overloded 🙂

 • M91

  Ja inderdaad. Ff afwachten

 • JB

  Ik heb de jb uitgevoerd, maar na het downloaden van repository’s is alles uit cydia vwerdwenen en zijn alle pakketten weg. Is een nieuwe jailbreak aan te raden en welke repository’s kan ik dan het beste downloaden?