Eindelijk is de untethered jailbreak voor alle iOS-apparaten vrijgegeven. Sommige gebruikers die jailbreaken kunnen vast blijven zitten bij Patching Kernel. Dit is een bekende probleem en er is gelukkig ook een oplossing hiervoor.

iPhone 5 Cydia

Als u langer dan 10 minuten vast blijft zitten Patching Kernel dan kunt u de HOME + POWER knop ingedrukt houden totdat uw iPhone, iPad of iPod touch van zelf opnieuw start.

Zodra uw iOS-apparaat weer opgestart is zult u de Cydia logo zien. Klik op Cydia, eerste keer zal Cydia alles even laden en daarna zal die weer sluiten. Druk nogmaals op Cydia om uw favoriete jailbreak tweaks en apps te installeren.

 • Berry G

  mijn iphone blijft hangen op het scher met de appel na de jailbraek.
  de reset met de home en aan/uit knop helpt niet.

  Wat nu!!!!

  • Herstel je iPhone via iTunes, en probeer het nogmaals te jailbreaken

 • Chimchar

  Hij wil na de jailbreak geen apps meer installeren die eerder wel op een jailbreak draaide. Wat kan de fout zijn?

  • Murat

   Dat heb ik dus ook…

 • Billy

  Door het drukke verkeer op cydia kan het zijn dat appsync niet geïnstalleerd is.

 • Murat

  Ik heb nadat vanochtend mijn toestel bleef hangen, bij het aanzetten, mijn toestel weer hersteld via itunes. Zelfs itunes wilde mijn toestel niet meteen pakken. Ook het aangaan van de iphone zelf duurde veel te lang.
  Vanmorgen had ik wat tweaks geinstalleerd en daar begon het al. Bij tweemaal op de home- knop drukken werd de iphone steeds opnieuw opgestart in ‘safe mode’. Iemand hier ook last van gehad. Weet niet of ik weer moet jailbreaken. Vertrouw het effe niet meer…