Evad3rs Dev Team heeft voor de zeer populaire jailbreak tool Evasi0n een nieuwe update uitgebracht. Evasi0n v1.3 is enkel uitgebracht voor iPhone 4S gebruikers die de nieuwe iOS 6.1.1 hebben geïnstalleerd. Zojuist schreven we nog dat Apple voor de iPhone 4S gebruikers een nieuwe iOS-update uitgebracht had. iPhone 4S gebruikers zouden problemen ondervinden met hun 3G mobiele internet. Apple heeft dit in iOS 6.1.1 gefixed.

Evasi0n Jailbreak

Als je een iPhone 4S hebt kan je dus gewoon updaten naar iOS 6.1.1. Na de update kan je met Evasi0n v1.3 een Untethered Jailbreak uitvoeren op iOS 6.1.1. Als je al een untethered jailbreak hebt en je bent er tevreden mee hoef je helemaal niks te doen.

  • simo

    evasion 1.2 better kunt goed jailbreak evasion 1.3 niet goed probleem wifi fout laag hopen binnerkort 1.4. evasion