Veel gebruikers die zijn iPhone heeft gejailbreak met Evasi0n ondervinden problemen met hun Weer-app. Het lijkt erop dat alleen iPhone gebruikers last hebben van de niet werkende Weer-app. De Weer-app bug is ook de enige bug die Evasi0n met zich mee heeft gebracht.

Evasi0n - Weer

Pod2G en MuscleNerd van het Evad3rs Dev Team zijn op de hoogte gebracht over dit bug. Beide iOS-hackers hebben dan ook in een tweet laten weten dat Planetbeing al is begonnen aan een oplossing.

Pod2G - MuscleNerd tweet

We gaan ervan uit dat er binnen enkele dagen een patch komt. Zodra de Weer-app bug is gefixed zult u in Cydia een update melding krijgen. Na het installeren van de update zal de Weer-app het weer moeten doen.

  • Rene

    Ook op de Ipad 4 met cellulair gaat het mis

  • kevin

    je kan nog gewoon het weer checken via siri of notification centre 😉