Op een standaard iPhone scherm passen er zo’n 20 apps op. De iPhone 5 heeft een groter scherm, dus krijg je een extra rij erbij, maar mocht dit nog steeds niet genoeg zijn om al je favoriete apps op één scherm te plaatsen is er namelijk een oplossing! Met de jailbreak tweak Five-Column SpringBoard kan je maar liefst 30 apps op één scherm kwijt.

Five-Column SpringBoard

Met de Five-Column SpringBoard tweak kan je per rij vijf apps plaatsen in plaats van de standaard vier app icoontjes. Als je nog eens de Five Icon Dock tweak erbij installeert krijg je nog eens een extra iccontje in de dock.

Five-Column SpringBoard is een jailbreak tweak die u alleen in Cydia kan downlaoden. Om Cydia te kunnen gebruiken dient u eerst dus uw iPhone te jailbreaken. Volg de onderstaande links als u nog geen jailbreak hebt:

Start nu Cydia op en zoek naar Five-Column SpringBoard. Zodra u het hebt gevonden, installeer dit tweak. Na de installatie zult u merken dat er één app icoon per rij extra is gekomen. Wilt u ook vijf iconen in uw dock? Zoek dan naar Five Icon Dock in Cydia en installeer dit.

  • tim

    deze tweak is super handig zeg. ik was al opzoek naar zoiets alleen wist de naam ervan niet. thx boys 😉