Brian White een analist van Topeka Capital heeft alweer een aantal interessante uitspraken gedaan over een goedkope iPhone model. Volgens Brian White zou de budget iPhone de naam iPhone Air of iPhone mini krijgen en de lanceren ervan zou al in juni plaats vinden.

Budget iPhone

In hetzelfde maand zou ook nog eens de iPhone 5S aangekondigd worden, dit zou dus samen gebeuren met de goedkope iPhone. Om een budget iPhone te kunnen produceren zou Apple in plaats van aluminium de iPhone uitrusten met plastic en een kleiner display. Brian White heeft zelfs ook een prijs vernomen voor de zogenaamde iPhone mini, het zal tussen 250 en 300 dollar liggen, aldus Brian White.

Het voornaamste reden voor Apple om een goedkope iPhone te produceren zou vooral te danken zijn aan de opkomende markten als China. Dat markt ligt natuurlijk voor het grijpen en Apple zou hiermee goed kunnen concurreren met goedkope Android smartphones.

via Forbes

  • Bernard

    Oké, over of iets nou met d of dt moet zul je mij niet horen. Maar: “de lanceren ervan”, “In hetzelfde maand”, “Het voornaamste reden” en “Dat markt ligt”. Het wordt hoog tijd dat jullie een andere – lees betere – vertaler/redacteur aannemen.