Je zal het vast wel gemerkt hebben dat Installous niet meer werkt. Dit komt door dat Hackulous de firma achter de populaire jailbreak app Installous is gestopt. Nu Installous niet meer werkt ben je zeker opzoek naar een vervanger. Dan ben je hier op het goede adres! Er bestaan meerdere jailbreak apps die Installous kunnen vervangen, zo bestaat er AppCakeZeusmos en vShare.

HIPStore

HiPStore heeft net zoals Installous, ZeusmosvShare en AppCake een groot aanbod in gratis apps en games die je met een gejailbreakte iPhone, iPad of iPod touch gratis kan downloaden. Zodra het app voldoet aan je wensen kan je het altijd kopen via de App Store. Nu vraag je je zelf zeker af hoe je aan HiPStore kan komen? Ook daar hebben we een antwoord op, gewoon door de onderstaande handleiding te volgen.

LET OP: Om gebruik te kunnen maken van HiPStore dient je over een gejailbreakte iPhone, iPad of iPod Touch te beschikken. Als je nog niet over een jailbreak beschikt kan je de onderstaande handleiding volgen:

HiPStore Installeren:

Stap 1: Start Cydia op en ga naar de tabblad Beheren. Druk nu op Bronnen.

Zeusmos

Stap 2: Rechts bovenin onder de batterij percentage staat er Wijzig, klik hierop en vervolgens de Voeg toe knop die je terug kan vinden aan de linkerkant. Zie screenshot.

Zeusmos

Stap 3: Er zal nu een popup verschijnen waarin je de volgende link dient in te voeren: http://RepoCydia.com/ Na deze stap zal Cydia de repo installeren.

RepoCydia

Je bent nu klaar met het toevoegen van de repo. Je dient nu nog via Cydia search te zoeken naar HiPStore. Deze Cydia pakket dien je dan te installeren. Na installatie staat er een nieuw icoontje op je homescreen, genaamd “HiPStore”. HiPStore is nu klaar voor gebruik! Veel download plezier.

UPDATE: Niet tevreden met HiPStore? Probeer anders de volgende Installous alternatieven:

 • Bessart

  What about iPASTORE ?

 • Donald

  ik heb hIpstore via de handleiding op mn iphone werkend, echter wanneer ik een .ipa heb gedownload, geeft deze invalid ipa aan? enig idee hoe dit kan worden opgelost?

 • Pieuwe

  Bij mij exact hetzelfde als hierboven beschreven is

 • Steve

  Get invalid iPa on every download