In de huidige iOS 6.1 en iOS 6.1.1 is er een beveiligingslek ontdekt waarmee de codeslot omgezeild kan worden. Volgens de Duitse website iFun is Apple druk bezig om de gevonden bug te dichten. De kans is hierdoor ook groot dat Apple begin volgende week een nieuwe iOS-update uit zal brengen.

iOS 6.1.2

In de nieuwe iOS 6.1.2 zou Apple de codeslot hack gaan oplossen, en daarnaast zou Apple ook de problemen met Microsoft Exchange gaan fixen. De vraag is dan ook gaat Apple de Untethered Jailbreak van Evasi0n ook dichten?

Als u onlangs uw iPhone, iPad of iPod touch hebt gejailbreak met evasi0n dan is het raadzaam om niet te updaten zodra iOS 6.1.2 uitgebracht wordt. U zult dan uw jailbreak kwijt raken, en misschien kunt u het dan niet nog een keer jailbreaken.

Houd ons dus in de gaten, zodra we meer informatie weten zullen wij het natuurlijk met u delen.

  • Alex

    Ben em nu aan het binnen halen.

  • Alex

    kreeg paar minuten geleden bericht binnen.