Apple heeft gisteren de nieuwe iOS 6.1.2 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. iOS 6.1.2 biedt onder andere oplossing voor de Microsoft Exchange bug en het codeslot bug. Voor de Jailbreak liefhebbers hebben we super nieuws! Apple heeft namelijk de Untethered Jailbreak exploit van Evasi0n in iOS 6.1.2 niet gepatched.

Untethered Jailbreak iOS 6.1.2

De Evad3rs Dev Team heeft de zeer populaire jailbreak tool Evasi0n een update gegeven om de nieuwe iOS 6.1.2 te ondersteunen. Met Evasi0n v1.4 kan je de volgende iOS-apparaten untethered jailbreaken: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 4G en iPod touch 5G.

Je kan de Evasi0n jailbreak tool downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina. Voor de jailbreak liefhebbers hebben we natuurlijk handleidingen liggen, zie onderstaande links:

  • Thijs

    Dat is erg snel zeg. Even mijn iPhone 5 updaten naar iOS 6.1.2 en daarna jailbreaken.