Zoals we u gisteren hebben verteld is de Untethered Jailbreak op iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 en iOS 6.1 uitgebracht. De nieuwe jailbreak tool Evasi0n ondersteund alle iOS-apparaten die op iOS 6.x.x draaien. Dus ook de iPhone 4S, iPhone 5, iPad mini en de nieuwe iPad 4.

Evasi0n

iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch 4G gebruikers die eerder een tethered jailbreak hebben uitgevoerd via Redsn0w kunnen dit omzetten in een untethered jailbreak. Deze gebruikers hebben geen jailbreak tool nodig, enkel een nieuwe Cydia pakket downloaden. Het voordeel hiervan is dat u niet nog eens alle Cydia tweaks en apps hoeft te downloaden.

In dit handleiding gaan we u stap voor stap uitleggen hoe u op de iPhone 3GS, iPhone 4 of iPod touch 4G de tethered jailbreak kan omzetten in een untethered jailbreak. LET OP! Dit kunt u enkel doen als u over een tethered jailbreak beschikt! Als u helemaal geen jailbreak hebt, maar wel graag wilt kunt u de onderstaande links volgen:

Laten we maar beginnen!

Stap 1: Start Cydia op, en zoek naar Evasi0n.

Stap 2: Installeer de Evasi0n 6.x Untether pakket.

Evasi0n 6.x Untether

Stap 3: Reboot nu uw iPhone 3GS, iPhone 4 of iPod touch 4G.

Stap 4: Dat was het! Veel plezier met je untethered jailbreak!