Zoals u eerder op  iPhonemania kon lezen komt de untethered jailbreak voor iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 en iOS 6.1 aanstaande zondag. De nieuwe jailbreak tool van evad3rs dev team gaat evasi0n heten en zal de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 4G, iPod touch 5G en de Apple TV 2G ondersteunen.

Untethered Jailbreak iOS 6.1

iOS hackers @pod2g, @pimskeks, @planetbeing en @MuscleNerd hebben inmiddels al laten weten dat de Windows en Mac versie van evasi0n, waarmee de untethered jailbreak uitgevoerd kan worden klaar is. Momenteel wordt er nog aan een Linux versie van evasi0n gewerkt. Dus de Untethered Jailbreak voor iOS 6.0 en hoger is zo goed als klaar.

Zodra de untethered jailbreak vrij wordt gegeven ligt er natuurlijk hierop iPhonemania een jailbreak handleiding voor u klaar. De evasi0n jailbreak tool zal je dan via onze Download Jailbreak Tools pagina kunnen downloaden.

 • Pandora

  Eindelijk is het bijna zo ver!!!!!!

 • Nog een kleine twee dagen te gaan 😀

 • Mieke

  wat is het voordeel van jailbreaken?

 • rudy

  Ik kreeg daarstraks update 6.01 via itunes melding,ik maakte reserve kopij en liet update toe,alles werkte tot ik uur en half later wou bellen,zwart scherm en geen reaktie of herkenning meer,ook niet via pc en itunes ?

 • Brayen28

  Yeahhh Eindelijk is het zo ver mensen . . .

  ben eerlijk gezegd echt benieuwd er naar hoor . . .
  Hopelijk heeft veeel new functies met zich mee . . .

  En appstorelous . . . of goeie alternatief er voor . . .
  Bedankt bij deze . . . Keep it up iphonemania . . .

  Jullie zijn de beste . . . .

  Zonder jailbreak geen iphone . . . .
  met jailbreak wel iphone . . . .

  TOP TOP TOP . . . na lang gewacht . . .
  is het eindelijk zo ver . . .
  Afwachten in spaning . . . .

 • Knert

  Lees net dat je GEEN OTA UPDATE moet doen (over the air).

  Maar via iTunes moet upgraden. Dit heeft te maken met ach… lees hier maar:

  http://www.jailbreakmatrix.com/blog/do-not-update-ota

  • Jansen

   Hoi

   Ik las net dat je had geschreven dat je NIET over de OTA moet gaan updaten
   Wat als ik dit wel heb gedaan wat zijn de gevolgen hier van?

   • Knert

    The main reason that you need to stay away from Jailbreaking your iDevice while using the OTA update is that your SHSH blobs won’t be the same as a regular update through iTunes and will complicate things later when you need to downgrade or keep apps relevant through Cydia.

    • Jansen

     Dus met andere worden ik zou mijn iphone niet kunnen jailbreaken
     Want ik heb gister mijn iphone via de OTA Geupdate.
     Ik heb vrij weinig verstand van jailbreaken maar ik hoop dat ik nog mijn iphone zou kunnen jailbreaken

 • Freek willem

  Maar ik kan me ipad dus zonder problemen updaten zonder dat i weer een paar maanden moet wachten?
  6.01 naar 6.1

 • Jansen

  Hallo allemaal

  Ik heb mijn iphone eergister via het toestel ( OTA.) zelf met het nieuwe ( iOS 6.1 ) geinstalleerd.
  Maar mijn vraag is zou ik nog mijn telefoon kunnen jailbreaken zo niet wat zou k hier voor moeten doen want ik voor de rest geen verstand van shsh blops en al die dingen dus zou iemand mij dit kunnen uitleggen ik hoor snel van jullie mensen!

 • WhiteWolf

  Hallo,

  Je kan hem wel jailbreaken straks maar je kunt niet meer donwgraden naar oude ios ik jou was zou ik iphone even aansluiten op pc itunes starten en even herstellen als je gaat jailbreaken het zou geen probleem moeten zijn met jailbreak dus geen zorgen.

 • jansen

  okeeokee!

  dat heb ik dus zojuist net gedaan en tijdens het herstellen gaf tie een fout melding en nu start heel mijn telefoon niet meer op en krijg ik alleen in beeld te staan dat k de telefoon moet gaan aansluiten aan itunes… dus met andere woorden me iphone start niet meer op!! ..

 • WhiteWolf

  Hallo,

  Wat voor beeld krijg je precies kun je dat mailen naar whitewolf_aze@msn.com?
  Screenhot?