Het is dan zover! Het Evad3rs Dev Team heeft vandaag de untethered jailbreak op iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 en iOS 6.1 vrijgegeven. Een aantal dagen geleden was al bekend gemaakt dat we zondag de untethered jailbreak voor alle iPhone, iPad en iPod touch modellen konden verwachten, maar het is uiteindelijk toch maandag geworden.

Untethered Jailbreak Evasion

De nieuwe jailbreak tool heet Evasi0n en ondersteund iOS 6.0 en hoger en kan de volgende iOS-apparaten jailbreaken: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 4G, iPod touch 5G en Apple TV 2G. Helaas wordt de Apple TV 3G niet ondersteund.

Je kan de Evasi0n jailbreak tool downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina. Voor de jailbreak liefhebbers hebben we natuurlijk handleidingen liggen, zie onderstaande links:

 • jay

  nouwuh krijg em niet te pakken met mn imac ff afwachten dan maar eh

 • jay

  lekker hoor iphone5 en padje 4 gejailbreaked op 6.1! THNX

 • Brayen28

  yeahhhh eindelijk is het zo ver mensen . . . .
  downloaden even . . .. bedankt bij deze . . . .
  hoop dat die installous ook weer gaat mee doen . . .

 • knert

  Yesss hebbes! Nu upgraden en kijken of ’t werkt!

 • remidriessens

  awesome ben al bezig me jailbreaken

 • bernhard

  Yes, ik heb hem op me laptop staan.
  Nu nog even wachten op de handleiding voor de ipad mini ;D

 • M91

  installous kan ik ook niet vinden, ben een leek op dit gebied…. maar toch

 • marko

  bij mij blijft die haken op PATCHING KERNEL..

  iemand oplossinng?

 • bernhard

  @marko

  ik las dit op twitter.
  Je bent dus niet de enige.

  Giordano Maccario ‏@gio_mac

  #MuscleNerd #Evad3rs #Pod2g iPhone 5, 6.1,while jailbreaking with #Evasi0n got stuck for 10 minutes while patching kernel, is it normal? tks

  • Patrickvdklus

   Bij mij hing hij ook vast voor klein kwarietje..

   gewoon wachten en vooral niet je iPad uitzetten.

   Hij gaat vanzelf weer verder met de jailbreak.

   evasi0n heeft gewoon eventjes zijn tijd nodig 🙂

 • arnold

  gelukt cydia draait op de iphone 5

 • Lloyd

  Cydia doet geen moer,kan niks downen

  • Wees geduldig, een paar honderdduizend jailbreakers zitten nu op Cydia.

  • jojo

   Hij werkt helemaal niet op de apple tv2!! ben nu mijn jailbreak kwijt!

 • hendrie

  Hi Guys,

  Ik heb zojuist als eerst mijn IPad 4 gejailbreakt.

  Met IOS 6.0.1 en zonder problemen betreft jailbreak of met cydia. Hij heeft enkel wat problemen met het installeren van sources en dergelijke..

  Weet iemand overigens een alternatief voor installious..?

 • Lloyd

  We wachten rustig af met cydia

 • jojo

  Heeft iemand al een apple tv2 geprobeerd? geupdate naat 6.1 maar evasion herkent m niet.

 • Jerome

  Is met deze Evasi0n jailbreak het nog nodig om Appsync te gebruiken? En dan bedoel ik met name voor het overbrengen van (backuped) ipa’s (apps) van Itunes naar Iphone.

 • blindpro1993

  kijk ik dacht dat jailbreaken betekent dat je voor speletjes die je all heb dingen waarvoor je normaal moet betalen ook nog gratis kon doen maar dat gaat dus schijnbaar dus niet we heeft er iets waar mee ik dat kan doen

 • Patrick

  Stond een update nu net in Cydia..Gelijk maar gedaan. De weer App werkt nu weer!

  Hierna werkte alleen mijn whatsapp ineens niet meer. Er stond ineens dat ik een oude versie had. Update gedaan van whatsapp en hierna werkte hij nog steeds niet. Heb hem verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Ik ben alleen al mijn berichten nu kwijt. Kan ik deze terug krijgen op een makkelijke manier? Ik zie namelijk wel dat iCloud 300mb gebruikt voor Whatsapp.

  Hoor het graag!

 • Errol

  Kan die weer update niet vinden in cydia