Dat Apple hard aan het werk is om iOS 7 te ontwikkelen is een feit, maar wanneer we het kunnen verwachten is nog maar een vraag. Een aantal weken geleden hadden een aantal iOS-ontwikkelaars gemeld dat ze de nieuwe iOS 7 hebben zien staan in de app server logs. Daarnaast was ook een nieuwe iPhone opgedoken aangeduid als iPhone 6,1.

Launchpad

Nu Scott Forstall die verantwoordelijk was voor iOS vertrokken is bij Apple wordt zijn taak opgevuld door Jonathan Ive. Alle ogen zijn dus nu gericht naar iOS 7. We denken persoonlijk dat Ive voor veel veranderingen gaat zorgen.

Kyle Barnes een high school-student heeft een zeer interessant Launchpad concept video gemaakt. Sinds 22 januari is Kyle bezig met Project B13, waarin hij ideeën uitwerkt om iOS 7 beter te maken. In de onderstaande video laat Kyle een iOS 7-concept zien voor een Launchpad.